Kdo smo

O nas

AdvaMed je podjetje, ki se ukvarja s prodajo medicinskih pripomočkov na področju kirurgije, dermatologije, plastične kirurgije, diagnostike in veterine. Ustvarjamo tržne niše z inovativnimi izdelki , ki temeljijo na preverjeni kakovosti in so skladni z vsemi veljavnimi evropskimi standardi. Naši cenjeni kupci so bolnišnice, klinike, zdravstveni domovi, domovi starejših občanov, lekarne in specializirane trgovine ter fizične osebe. S svojimi izdelki smo prisotni v Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Črni Gori ter na Hrvaškem.

Poslanstvo

Naš namen je nenehen razvoj ponudbe izdelkov, v skrbi za zdravje in dvigu kakovosti življenja uporabnikov naših izdelkov.

Naše vrednote

Naše vrednote so preproste. Pri delu nas vodita odgovornost in spoštovanje do naših kupcev, poslovnih partnerjev in sodelavcev. Kot posamezniku in podjetju pa so nam pomembne tudi varnost, zdravje, pripadnost in zavezanost k učenju in napredku.  
 

Izdelki in blagovne znamke

V naš nabor medicinskih pripomočkov spadajo visoko kakovostni izdelki priznanih evropskih in ameriških proizvajalcev - Oculus-SonomaPharma, Medica, Medline, BAPMedical, Pharmaday, Pharmacure, Pavia Pharmaceuticals

Zastopamo izdelke za čiščenje in nego kirurških in kroničnih ran (Microdacyn), izdelke za začetne faze brazgotin – (Epicyn), BAP silikonske gele in obliže za profesionalno zdravljenje brazgotin, izdelke za nego in vlaženje poškodovane kože, opeklin, brazgotin, po radioterapijah in laserskih posegih (Alhydran).

Zastopamo tudi izdelke za lajšanje simptomov atopijskega dermatitisa – (Pediacyn), izdelke za zdravljenje aken GramaDerm, ki temeljijo na enaki tehnologiji kot izdelki Microdacyn, Pediacyn in Epicyn.

Ravno tako imamo v ponudbi izdelke za lažje dihanje pri prehladih, alergijah, pri športnih aktivnosti (Nozovent trakovi, vstavki, pršilo) in izdelke NOZAHAEM za ustavitev krvavitev iz nosu.

Pri površinskih ranah, odrgninah, manjših opeklinah, preležaninah, ulkusih, diabetičnem in atletskem stopalu, ekcemih, pleničnih izpuščajih, glivičnih okužbah si pomagamo z antimikrobnim pršilom v prahu  KAdermin   z patentirano tehnološko inovacijo.

Sureprep izdelki proizvajalca Medline tvorijo tanko zaščitno polprosojno zaščito koži, ki opravlja funkcijo ločevanja med zdravo ali poškodovano kožo in izločki. Marathon – nudi 72 urno zaščito na poškodani ali zdravi koži pred izločki, potenjem, drenaža ran, stome in pred agresivnimi lepili in trakovi.


Več podrobnosti o izdelkih si lahko pogledate v naši spletni trgovini.