Aldanex zaščitna barierna krema 85g


  • Šifra: 5274
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 13,96€

  • Brez DDV: 11,44€

Aldanex® je prozorna, viskozna, nemastna, gladka zaščitna krema na bazi silikona, ki se uporablja za zdravljenje in  nego nepoškodovane ali poškodovane kože  -  inkontinenčnih dermatitisih, površinskih poškodbah, razjed zaradi pritiska, pleničnih izpuščajev pri dojenčkih in otrocih ter drugih lezij.  Je pH nevtralen. Ne vsebuje cinka in se zelo dobro nanese na suho ali vlažno kožo. Vrhunske lepilne lastnosti izdelka, ki naredi zaščitni film omogočajo, da je koža zaščitena pred zunanjimi vplivi do 12 ur. Lahko se uporablja tudi za preprečevanje glivične okužbe (mikoze.)

Navodila za uporabo: Celotno površino prizadete kože temeljito očistite.  Na prizadeto mesto ki ga želite zdraviti ali zaščititi nanesite tanko plast Aldanexa. S krožnimi gibi ga nežno in enakomerno porazdelite po koži.

Opozorila: SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. Izogibajte se stiku z očmi. Če se to zgodi, izpirajte prizadete predele z veliko količino mlačne vode. Če se stanje poslabša ali se v 7 dneh ne izboljša, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se uporabi, če ste preobčutljivi na katero koli sestavino. Hraniti izven dosega otrok.  Uporabljajte samo do roka veljavnosti. Ne uporabljajte, če je izdelek  poškodovan.

Shranjevanje: Shranjujte Aldanex pokončno pri sobni temperaturi.

Sestavine: Dimetikon, polietilen glikol 8, polietilen glikol 80, glicerin, propilen glikol, povidon, stearilni alkohol 


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Oznake: Aldanex, zaščitna, barierna, krema, 85g