Kadermin VET pršilo za rane 125 ml


  • 10,99€

  • Brez DDV: 10,03€

Formuliran prah, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, odrgnin, manjših opeklin, razjed, preležanin, ekcemov pri živalih. Kadermin VET ščiti pred vdorom mikroorganizmov in pomaga pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva.

Edinstvena sestava izdelka KADERMIN VET (Hialuronska kislina ter Kaolin) ustvarita zaščitni film, ki uravnava eksudat in ustvari ugodne vlažilne pogoje za celjenje.

Kadermin vsebuje antimikrobne, absorbcijske in vlažilne lastnosti.

Srebrovi ioni v Kaderminu so vezani na silicijev dioksid in s tem zagotavljajo večjo koncentracijo le-teh, ne prihaja pa do nalaganja srebra, ki bi lahko nastalo z dolgotrajno uporabo, zaradi česar se Kadermin lahko uporablja neomejeno.

Srebrovi ioni so sposobni blokirati encime celičnega respiratornega sistema mikroorganizmov brez poškodbe živalskih  celic.

Kadermin vsebuje tudi klorheksidin, kar poveča antibakterijski učinek in vlažnost zaradi dodane hialuronske kisline. Poleg tega vsebuje še kaolin, ki prepreči maceracijo tkiva.

Glavne sestavine: srebrovi ioni, klorheksidin, hialuronska kislina, Kaolin.

 

Uporaba:

Očistite rano in njeno okolico. Pred uporabo pretresite. Vsebino držite pokončno in popršite 10cm nad rano, toliko, da pokrijete njeno celotno površino.

Nanesite 1-2 krat dnevno (po potrebi lahko večkrat) odvisno od stanja rane in klinične prakse.

Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na sluznico in oči.


 

Opozorilo:

NevarnostZelo lahko vnetljiv aerosol. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte niti,

ko je prazna. Hraniti izven dosega otrok, ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne

izpostavljajte temperaturam nad 50°C/122°. Serijska številka in rok uporabe sta odtisnjeni na ovojnini. 

Proizvajalec: Pavia Farmaceutici, Italija

Uvoznik: ADVAMED d.o.o.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Oznake: Kadermin VET