DerMel® Krema za kožo 15g


  • Proizvajalec: Bap Medical
  • Šifra: DERM15
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 12,24€

  • Brez DDV: 10,03€

Opis izdelka
DerMel® krema za kožo je pomirjujoča krema, ki ščiti in zdravi razdraženo, občutljivo in/ali občutljivo kožo, ki jo povzroča na primer ekcem. Krema za kožo DerMel® se lahko uporablja tudi za zdravljenje površinskih in celo okuženih ran, kot so tiste, ki nastanejo zaradi praskanja ob ekcemih. Krema za kožo DerMel® je sestavljena iz mazila za nego kože v kombinaciji s čistim medom, bogatim z encimi. Posebna sestava kreme, ki ji daje nizko pH vrednost, krepi naravno odpornost kože. DerMel® krema za kožo nežno hladi kožo in tako lajša srbenje.

Indikacija
Kremo za kožo DerMel® lahko uporabljamo za nego, zaščito in celjenje razdražene, suhe in/ali občutljive kože, ki jo povzroča na primer ekcem. DerMel® krema za kožo je primerna tudi za zdravljenje površinskih in okuženih ran, kot so tiste, ki nastanejo zaradi praskanja, ekcema, razpokane kože in odrgnin. DerMel® krema za kožo je primerna za dojenčke, otroke in odrasle.

Način apliciranja
- Odvijte beli pokrovček s tube.
- Obrnite pokrovček.
- Odprite tubo tako, da konico pokrovčka potisnete skozi odprtino tube.
- Večkrat na dan nežno vmasirajte tanek sloj kreme v prizadeto kožo.

Uporaba med nosečnostjo in med dojenjem
Ni znakov, da se DerMel® krema za kožo ne sme uporabljati med nosečnostjo ali dojenjem.

Kdaj kreme za kožo DerMel® ne smemo uporabljati?
Tega izdelka ne uporabljajte, če je znano, da je bolnik alergičen ali preobčutljiv na katero koli sestavino. Alergijska reakcija ali preobčutljivost lahko povzroči pordelost, draženje in/ali vnetje kože ali rane.

Stranski učinki
- Izdelek lahko povzroči rahlo mravljinčenje nekaj minut po nanosu, verjetno zaradi nizke vrednosti pH in visoke osmolarnosti medu. Ne vpliva na učinkovitost izdelka.
- Če se pojavijo kakršni koli nepričakovani neželeni učinki, se obrnite na svojega zdravnika ali proizvajalca. Neželeni učinki lahko pri bolniku povzročijo nelagodje.

Previdnostni ukrepi
- Ne uporabljajte, če je tuba poškodovana, ker bi se izdelek lahko kontaminiral z bakterijami, ki bi posledično lahko povzročile okužbo rane. Zahvaljujoč antibakterijski zaščiti, ki jo ponuja med, je tveganje za okužbo ran zelo majhno.
- Po uporabi vedno znova namestite pokrovček na tubo. Odprta embalaža lahko povzroči bakterijsko kontaminacijo in okužbo rane. Zahvaljujoč antibakterijski zaščiti, ki jo ponuja med, je tveganje za okužbo ran zelo majhno.
- Izogibajte se neposrednemu stiku med cevjo in površino rane. Neposredni stik med rano/kožo in (odprto) embalažo lahko povzroči bakterijsko kontaminacijo in okužbo rane. Zahvaljujoč antibakterijski zaščiti, ki jo ponuja med, je tveganje za okužbo ran zelo majhno.
- Izdelka ne nanašajte več kot 30 zaporednih dni. Zdravljenje, ki traja več kot 30 zaporednih dni, lahko pri bolniku povzroči nelagodje, kot sta draženje in/ali bolečina.
- Vsebino tube lahko uporabljate do 3 mesece po odprtju. Daljša uporaba bi lahko zmanjšala učinkovitost in povzročila kontaminacijo izdelka. Zahvaljujoč antibakterijski zaščiti, ki jo ponuja med, je tveganje za okužbo ran zelo majhno.
- Ne uporabljajte iste tube za zdravljenje različnih bolnikov. To lahko povzroči navzkrižno kontaminacijo z bakterijami in okužbo rane. Zahvaljujoč antibakterijski zaščiti, ki jo ponuja med, je tveganje za okužbo ran zelo majhno.
- Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. To bi lahko zmanjšalo učinkovitost izdelka in povzročilo nelagodje bolnika.
- Za odpiranje cevi ne uporabljajte ostrih predmetov. To lahko povzroči, da delci tesnilne membrane zaidejo v mazilo, kar lahko povzroči nelagodje med uporabo.

Sestavine
Arachis oleum, cera alba, gliceril oleat, mel, aqua, rosa oleum

Pogoji shranjevanja
Shranjujte pri temperaturi od 4°C do 30°C.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Oznake: DerMel®, Krema, za, kožo, 15g