O nas

AdvaMed d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom slovenskemu trgu ponuditi pristne in kakovostne izdelke iz področja medicinskih pripomočkov in naravne kozmetike. S svojo ponudbo želimo ljudem ponuditi le najboljše izdelke, zato smo pri izbiri blagovnih znamkah zahtevni in iščemo le takšne z dolgoletno tradicijo in visoko nadzorovano in preverjeno kakovostjo. Tržimo izdelke, ki so naravni in pod strogimi pogoji prepleteni in podkrepljeni z moderno znanostjo.                                                                   

V naš nabor medicinskih pripomočkov spadajo visoko kakovostni, priznani evropski in ameriški proizvajalci - Oculus-SonomaPharma, Medica, Medline, BAPMedical, Pharmaday, Pharmacure.

Zastopamo izdelke za čiščenje in nego kirurških in kroničnih ran (Microdacyn), izdelke za začetne faze brazgotin – (Epicyn),  BAP silikonske gele in obliže za profesionalno zdravljenje brazgotin, izdelke za nego in vlaženje poškodovane kože, opeklin, brazgotin, po radioterapijah in laserskih posegih (Alhydran).

Zastopamo tudi izdelke za lajšanje simptomov atopijskega dermatitisa – (Pediacyn), izdelke za zdravljenje aken GramaDerm, ki temeljijo na enaki tehnologiji kot izdelki Microdacyn, Pediacyn in Epicyn.

Ravno tako imamo v ponudbi izdelke za lažje dihanje pri prehladih, alergijah, pri športnih aktivnosti (Nozovent trakovi, vstavki, pršilo) in izdelke NOZAHAEM za ustavitev krvavitev iz nosu.

Poleg medicinskih pripomočkov zastopamo tudi kakovostne naravne kozmetične izdelke ter vse za nego telesa. Med najbolj poznanimi in priznanimi sta zagotovo blagovni znamki SUKI in GEMMA.

Kozmetika SUKI je ameriška blagovna znamka, ki nudi 100% naravno kozmetiko. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo, ampak tudi delujejo na določeno problematiko ter tako lajšajo in odpravljajo težave s kožo.

Otroško bio nego pri nas zastopa blagovna znamka GEMMA - linija naravnih izdelkov iz bioloških sestavin, ki negujejo otroka od rojstva in vse do njegovega 12. leta. Organski ognjič, pšenični kalčki, olje grozdnih pešk, ovsena kaša, kokosovo olje in derivati sladkorja, so le peščica odličnih sestavin, ki blagodejno in pomiritveno vplivajo na kožo vašega malčka.

Zagotovo poznate tudi LUXURY COSMETICS, bolj poznano po sladkorni pasti za egipčansko depilacijo CLEOPATRA, ki na naraven in nežen način odstranjuje dlake.

Čisti kolagen iz morskih globin in hialuronske kisline se pri nas dobi pod blagovno znamko DC Paris. Podjetje DC Cosmetics iz Pariza se pri izdelavi lepotnih sredstev posvetuje z vrhunskimi strokovnjaki in uporablja visoko kvalitetne surovine, zaradi česar sodi kozmetika DC med najprestižnejše francoske znamke.

Ponujamo pa tudi izdelke za umivanje telesa, podjetja ROSENFELD (SPUGNIFICIO ROSENFELD), predvsem so najbolj poznane njihove spužve, po svojem antibakterijskem in antialergijskem delovanju - po uporabi v sebi namreč ne zadržujejo bakterij. Poleg tega lahko pri nas dobite tudi različne krtače, gobice in ščetke za nego telesa.

Pri izdelkih za nego las pa ne smemo pozabiti na proizvajalca RG PHARMA, ki nudi šampone, losjon proti izpadanju las ter maske in balzame za lase svoje vrhunske blagovne znamke MACA REPAIR.

Vabimo vas, da preizkusite naše izdelke in se sami prepričate o njihovi visoki kakovosti.

Izdelke lahko kupite na naši spletni strani in v nekaterih specializiranih trgovinah. 


Vodovodna cesta 99, Ljubljana, 1000 Ljubljana

Slovenija