Aldanex čistilo v pršilu za inkontinenco in nego kože 237ml


  • Šifra: 00327
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 15,70€

  • Brez DDV: 12,87€

pH-nevtralna čistilna tekočina brez vonja, ki se lahko uporablja dnevno za čiščenje nepoškodovane ali poškodovane bolnikove kože, hkrati pa jo tudi navlaži. Uporablja se  pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, razjed zaradi pritiska in drugih lezij.

Sestavine: prečiščena voda, dinatrijev kokampendiacetat, glicerin, poloksamer 188, kokamidopropil PG - diamonijev kloridni fosfat, ksantan gumi, dinatrijev EDTA, benzetonijev klorid, citronska kislina

Opozorila:

SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. Izogibajte se stiku z očmi. Če se to zgodi, izpirajte prizadete predele z veliko količino mlačne vode. Če se stanje poslabša ali se v 7 dneh ne izboljša, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se uporabi, če ste preobčutljivi na katero koli sestavino. Hraniti izven dosega otrok.  Uporabljajte samo do roka veljavnosti. Ne uporabljajte, če je izdelek  poškodovan.

Navodila za uporabo:

Obrnite pršilko na pozicijo kjer piše ON,  in primite razpršilec, na katerega najprej 1-2 pritisnete pred začetno uporabo. Če želite izdelek nanesti v obliki pene potegnite konico pršila naprej, za pršenje pa potisnite konico nazaj.

Inkontinenca: Popršite čistilo na prizadeto območje in ga obrišite. Izpiranje ni potrebno. Po uporabi pršila, lahko na kožo nanesete primerno zaščitno sredstvo kot je Aldanex zaščitna krema.

Shranjevanje: Za najboljše rezultate hranite pršilo pri sobni temperaturi. Izogibanje ekstremni vročini. Ne zamrzujte.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Oznake: inkontinenca